Duurzame nano infraroodverwarming

Advies en installatiemogelijkheden

Algemene adviezen

Onze ir-panelen zijn eenvoudig zelf te monteren. De panelen beschikken over twee schuifmechanismen waarmee u het paneel vrijwel naadloos aan het plafond of uw wand kunt bevestigen. Een aansluiting op het elektriciteitsnet is vanzelfsprekend wel nodig, maar deze ingrepen zijn eenvoudig van aard. Van geavanceerde en kostbare leidingen zoals bij een CV-ketel of warmtepomp nodig geval is, is meestal geen sprake. In het geval u uw gehele verwarmingssysteem wilt vervangen door infraroodverwarming, kan het zeker handig zijn om een installatiebureau in de arm te nemen, zie hieronder.

Ons advies is om de nano warmtepanelen aan het plafond te bevestigen. Daar hebben de panelen het grootste bereik door de brede stralingshoek. Wandmontage is zeker ook mogelijk, dat gaat iets ten koste van het rendement, maar dat is dan nog steeds hoger dan met traditionele oplossingen.

We willen u graag enkele tips geven over de plaatsing van uw nano-infraroodwarmtepaneel:
* Houd rekening met eventuele schaduwwerking.
* Plaats geen objecten voor het paneel.
* Hang voldoende panelen op in uw woning of bedrijf.
* Houd de temperatuur in de ruimtes stabiel: dag-nachtverschil kleiner dan 3 graden Celsius.
* Verwarm de ruimtes na langdurige afwezigheid minimaal 4 uur.

Deskundig advies over plaatsing

Heeft u een complexe situatie en wilt u een op maat gesneden advies over hoeveel panelen geschikt zijn voor uw woning of bedrijfsruimtes? Stuur ons dan een mail met zoveel mogelijk details en we proberen u dan z.s.m. van een passend advies te voorzien.

Deskundige installatie ir-panelen

Wilt u graag dat de installatie van uw panelen op een vakkundige wijze gebeurt? Dan adviseren wij u om contact op te nemen met ons. We kunnen voor u regelen dat er een deskundige installateur bij u langs komt voor plaatsing van de panelen. Deze installateur kan u ook adviseren over het aantal panelen dat u nodig heeft en waar deze het beste geplaatst kunnen worden.

Meer informatie

Mail: Mail ons

Voorbeeld huiskamer

© 2021 IKVERWARMDUURZAAM.nl - Website: Vavendel - mail IKVERWARMDUURZAAM.nl

Cookies: IkVerwarmDuurzaam gebruikt functionele cookies en registreert anonieme bezoekersaantallen. We slaan pas persoonsgebonden gegevens op, als u een product aanschaft of een formulier invult. Dan slaan we de door u aangeleverde informatie op.