Duurzame nano infraroodverwarming

Retourzending

Wilt u uw aankoop herzien en uw geld terug?
Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u het product binnen de door ons gestelde voorwaarden retour sturen. Mailt u ons dit s.v.p. binnen 14 dagen, dan kunnen wij u instructuies mailen hoe u het product retourneren. De verzendkosten van de retourzenden dient u zelf te voldoen. Een retourzending moet in de originele verpakking gebeuren. Na ontvangst van het paneel maken wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag van het panee/de panelen aan u over.

Wilt u het product retourzenden om het te laten vervangen of repareren?
Een RMA (Retourneren Met Autorisatie) is een stap in het proces van het retourneren van eerder geleverde goederen aan de producent met als doel bijvoorbeeld vervanging of reparatie. In dit geval dient u eerst toestemming (autorisatie) te vragen aan ons voor het retourneren. De fabrikant waar wij mee werken beslist, aan de hand van de eigen regels, of deze autorisatie al dan niet gegeven kan worden. Aan een gegeven autorisatie wordt veelal een code toegekend, de RMA-code, meestal in de vorm van een nummer dat u moet vermelden op de verpakking van de retourzending. Aan de hand van deze code kan de leverancier de ontvangen producten koppelen aan het eerdere RMA-verzoek en tevens gebruiken bij de afhandeling van de retourzending. Indien u goedkeuring heeft voor een retourzending, dan worden de kosten voor terugzending volledig vergoed.

U dient ir-panelen altijd in de oorspronkelijke verpakking retour te sturen!

Stuurt u ons s.v.p een mail met de volgende gegevens:
1. Betreft het een beschadiging, optisch of funtioneel defect?
2. Een uitgebreide omschrijving van de reden van verzoek tot retourzending.
3. Een foto van het probleem of defect. 4. Het ordernummer van uw aankoop bij ikverwarmduurzaam.nl.
4. Het serienummer (staat op de achterzijde van het paneel op de sticker van Degree-n).

Daarna nemen we z.s.m. contact met u op over de verdere afhandeling.

© 2021 IKVERWARMDUURZAAM.nl - Website: Vavendel - mail IKVERWARMDUURZAAM.nl

Cookies: IkVerwarmDuurzaam gebruikt functionele cookies en registreert anonieme bezoekersaantallen. We slaan pas persoonsgebonden gegevens op, als u een product aanschaft of een formulier invult. Dan slaan we de door u aangeleverde informatie op.