Duurzame nano infraroodverwarming

Garantie en service

Garantie

Er geldt standaard een fabrieksgarantie van Degree-n op onze nano ir-warmtepanelen van 5 jaar (60 maanden)! Dit geldt voor de constructie, warmtepanelen en het verwarmingselement.

Op de keramieken voorplaat en kleurvastheid geldt een garantietermijn van 3 jaar (36 maanden).

Voor onze thermostaten en schakelaars (domotica) geldt een garantie gedurende 2 jaar (24 maanden).

Farbrieksgarantie verlengen
U kunt de garantieperiode van de infrarood verwarmingsmaterialen bij de leverancier verlengen met 3 jaar. Dit kan door binnen 1 maand na levering uw ir-paneel/panelen te registreren bij de fabrikant. U vult daarvoor het (RMA)-formulier op de website van Degree-n in. In dit geval vult u bij reden retour "Overig" in en bij de toelichting: "Verlenging garantie". Tot slot stuurt u uw aankoopbewijs mee, door het toe te voegen bij "Selecteer bestanden".

Niet tevreden

Het kan onverhoopt voorkomen dat een van onze nano ir-verwarmingspanelen niet voldoet aan uw verwachtingen. Mogelijk kunnen we u een advies geven, waardoor het ir-paneel wel naar tevredenheid functioneert. We verzoeken u om contact op te nemen via de mail: info@ikverwarmduurzaam.nl of telefoon +31 (0) 13 234 0194. Vemeld hierbij s.v.p. uw bestelnummer.

degree-n logo ir-panelen

Kwaliteit

Made in Holland
Onze nano infraroodwarmtepanelen worden in Nederland geproduceerd door Degree-n. “Made in Holland” staat wereldwijd bekend als een begrip voor Europese kwaliteit. U kunt verzekerd zijn dat alle producten voldoen aan de voorschriften op juridisch, sociaal, technisch en veiligheidsvlak.

Keurmerken en normen
Onze nano ir-panelen worden geproduceerd door Degree-n en voldoen daarmee aan alle gebruikelijke, bekende keurmerken en veiligheidseisen:
* Conformité Européenne, bekijk het CE-certicficaat
* International Protection (IP56) door Techni Cher Uberwachungsverein (TüV), bekijk het TüV-certificaat
* Restriction of Hazardous Substances, bekijk het RoHS-certificaat
* Geprüfte Sicherheit

CE en IP56 logo
geprufte sichterheit logo
Tuv en RoHs logo

© 2021 IKVERWARMDUURZAAM.nl - Website: Vavendel - mail IKVERWARMDUURZAAM.nl

Cookies: IkVerwarmDuurzaam gebruikt functionele cookies en registreert anonieme bezoekersaantallen. We slaan pas persoonsgebonden gegevens op, als u een product aanschaft of een formulier invult. Dan slaan we de door u aangeleverde informatie op.